Mini localizator GPS portabil, model K30, cu baterie interna reincarcabila (acumulator) de capacitate medie (450 mAh), greutate si dimensiuni  extrem de mici (cu baterie reincarcabila de tip litiu-ion) , care ofera o autonomie in functionare de pana la 2-3 zile (*), fiind ideal pentru monitorizarea si supravegherea persoanelor (copii, batrani, persoane cu dizabilitati) si animalelor (de companie, de vanatoare, domestice mici sau mari – pisici, caini, cai, vaci, oi, capre, etc). Aparatul de localizare GPS tip K30 dispune de un microfon miniatural de sensibilitate foarte mare si calitate foarte buna, precum si de un mini difuzor (tip speaker), ambele componente fiind inglobate in carcasa aparatului, rezultand un dispozitiv  compact si suficient de mic. 


Microfonul va transmite dispecerului / proprietarului / administratorului acelui aparat de localizare semnalele sonore (sunetele / voci captate) din zona ambientala, in care se afla in acel moment. Numerele de telefon care pot supraveghea audio (asculta sunetele provenind de la microfonul montat la localizatorul GPS) trebuie in prealabil sa fie autorizate si programate in memoria acestuia. Nu oricine poate asculta sunetele captate de catre microfonul localizatorului GPS portabil model K30, ci numai persoanele autorizate si al caror numere de telefon au fost setate special pentru acest scop! ATENTIE: nu aveti dreptul legal sa ascultati / monitorizati audio o persoana fara acordul acesteia, acord obtinut obligatoriu in prealabil. Nu folositi aparatura de localizare si supraveghere audio decat in cadrul strict legal! Pentru detalii va rugam sa consultati un jurist / avocat / consilier juridic.


Locatorul portabil GPS model K30 este foarte mic si foarte usor, fiind extrem de comod la purtare. Carcasa aparatului este speciala pentru a-l face rezistent la umezeala si la praf (nivel de protectie IP65). Dispozitivul este dotat si cu un mini difuzor, lucru ce il face capabil sa fie folosit si pe post de telefon simplificat ("telefon pentru copii"), care ii permite sa fie apelat sau sa sune la numerele de telefon pre-memorate (numere de monitorizare, urmarire si control). Acumulatorul de capacitate medie si dimensiuni miniaturale din interiorul localizatorului poate fi incarcat de la un PC / laptop prin portul USB cu un cablu cu mufa tip micro USB. Pachetul de baza comercializat de catre noi include si un cablu USB la micro USB, care poate fi cuplat de asemenea si la un adaptor / incarcator cu mufa de iesire USB tip A / USB standard, uzual (charger de smartphone sau tableta cu priza tip USB). Tot ca si accesorii standard incluse trebuie mentionate o husa speciala din silicon care acopera perfect dispozitivul de localizare GPS, protejandu-l pe de o parte impotriva socurilor, umezelii si prafului dar pe de alta parte permitand un transfer optim de sunete catre aparat si respectiv de la aparat catre exterior. Aparatul de localizare are posibilitatea de a i se atasa un snur (nu este inclus in pachetul standard) in asa fel incat sa va permita sa agatati dispozitivul de urmarire si localizare prin GPS / AGPS (GPRS, GSM) si WiFi de zgarda de la gatul unui animal. Avand o greutate extrem de mica (cantarind numai 20 de grame – fara snur si fara husa din silicon), aparatul poate fi pus in buzunarul unei haine sau genti, pe fundul unei genti sau in captusala unei haine sau genti, fara a putea fi detectat sau vazut. Puteti monitoriza un subiect (de exemplu pe copilul dvs. minor) fara ca altcineva, care ar vrea sa ii faca rau (sa-l rapeasca) sa poata vedea / descoperi acest lucru. Puteti pazi obiecte de valoare impotriva furtului. Mini localizatorul GPS tip K-30 este dotat cu un senzor de miscare / vibratii foarte sensibil. Sensibilitatea acestui senzor de miscare si vibratii poate fi setata (ajustata) in functie de necesitatile misiunii pentru care este folosit (de la o sensibilitate extrem de mare pana la una foarte mica). Totodata locatorul GPS K30 poate sa va transmita alerte de iesire dintr-un anumit perimetru, stabilit de catre dvs. ca zona de stationare / parcare / zona de siguranta. Puteti astfel urmari ca un copil sau o alta persoana sa nu paraseasca o anumita zona (sistem de alarmare tip geo-fence = alarma de perimetru).


Sistemul de localizare personala si pentru animale model K-30 are inclusi senzori de miscare. Trackerul GPS model K 30 este util pentru a supraveghea deplasarea subiectului monitorizat, momentul cand incepe sa se miste si momentul cand se opreste. Aparatul include si un senzor de impact care va poate indica daca subiectul monitorizat se afla intr-un vehicul care accelereaza / decelereaza puternic sau daca a avut loc un accident. Senzorul de impact al localizatorului GPS K30  va poate indica, cu o precizie relativ buna, daca persoana care poarta aparatul de monitorizare a alunecat sau daca a cazut.

Aparatul de localizare GPS model K30 este indicat pentru monitorizarea copiilor, batranilor, persoanelor cu dizabilitati, animalelor de companie (inclusiv animale mici, de casa: pisicute, catei mici), cainilor de vanatoare, animalelor domestice mari (vaci, cai, oi, etc). Totodata, avand dimensiuni si greutate reduse acest dispozitiv de supraveghere-monitorizare poate fi montat in gentile / cutiile cu care se transporta valori, pentru a le supraveghea electronic de la distanta si pentru a preveni furtul, inlesnind recuperarea acestora in caz de furt. Avand un modul de identificare a semnalelor AGPS si WiFi, localizatorul GPS poate fi pozitionat pe o harta chiar si atunci cand subiectul monitorizat se afla intr-o incapere cu acoperis (in casa, la scoala, intr-un magazin, pe un stadion acoperit, intr-un vehicul), zone in care semnalul GPS este in mod normal inexistent. Totusi, in aceste situatii, localizatorul K30 reuseste de cele mai multe ori sa indice pozitia aproximativa a subiectului monitorizat, fiind superior altor aparate "similare" de pe piata, aparate care in conditii de lipsa semnal GPS nu mai functioneaza deloc.

Dispozitivele de urmarire si supraveghere GPS tip K30 includ piese componente si module de ultima generatie, cu sensibilitate, receptie si precizie foarte mari, optimizate pentru consumuri minime de current. De aceea dipozitivele de localizare, monitorizare si urmarire model K30 sunt extrem de performante desi au dimensiuni foarte mici!


Localizatorul GPS model K30 poate sa anunte, prin SMS, pana la 3 numere de telefon prestabilite, situatiile in care acumulatorul intern se apropie de nivelul minim de functionare. Alertele transmise prin mesaje SMS va anunta si care este pozitia dispozitivului de localizare, zona unde se afla aparatul respectiv. Odata cu mesajul transmis (in limba Engleza) se vor transmite si coordonatele GPS ale locatorului GPS (printr-un link ce face legatura la o harta digitala si care va arata pozitia dipozitivului de localizare pe acea harta) pentru a atentiona dispecerul / proprietarul / administratorul asupra situatiei deosebite in care se afla acel aparat de localizare. Linkurile transmise prin SMS pot fi de la Google Maps sau de la o alta harta digitala, dispozitivul GPS model K30 permitand sa va definiti / customozati un template de link transmisibil cu aproape orice harta digitala online!


Localizatorul GPS K30 functioneaza cu un protocol de comunicatie optimizat pentru a reduce la maxim puterea consumata si traficul de date prin cartela de Internet mobil (GPRS). Modelul de GPS tracker K30 poate fi setat sa functioneze dupa diverse profiluri alese de catre utilizator, dvs. avand posibilitatea de a modifica rata de  achizitie de date (intervalul de actualizare a pozitiei si vitezei masinii urmarite), consum de energie din acumulatorul auto, etc. Utilizatoru va putea alege cand doreste sa obtina date de localizare cat mai precise sau cand doreste sa optimizeze consumul de putere, protejand acumulatorul vehiculului / ambarcatiunii la care este atasat. Acest dispozitiv de localizare si urmarire prin GPS este deosebit de versatil, oferindu-va libertatea optimizarii parametrilor de functionare in functie de modul in care il folositi si a datelor care va sunt necesare a le cunoaste in legatura cu subiectul monitorizat.


Dispozitivele de localizare GPS model K30 pot fi folosite in 3 feluri:

 • cu verificare pozitie la cerere (se trimite un SMS cu un anumit cod secret catre cartela din localizatorul GPS iar acesta va raspunde cu un alt mesaj tip SMS care contine linkul Google Maps sau al altei harti dicitale presetate, link ce va arata pozitia pe harta a dispozitivului urmarit)
 • cu urmarire live, in timp real a pozitiei si vitezei subiectului monitorizat
 • mixt (in ambele feluri mentionate mai sus)


Caracteristici de baza ale dispozitivului de localizare GPS model K 30

 • localizare foarte precisa prin sistemul GPS, imbunatatita prin prin utilizarea in paralel a functiei A-GPS si a sistemului LBS (Location Based Services) precum si localizarea prin semnal WiFi (dupa adresele MAC si a SSID ale dispozitivelor WiFi din zona in care se afla localizatorul)(*)
 • actualizare in timp real a pozitiilor vehiculului, utilizand informatiile receptionate de la sistemul de sateliti GPS
 • precizie localizare GPS - pana la 2m daca semnalul GPS receptionat de catre antena localizatorului este bun in zona in care se afla subiectul monitorizat
 • precizie de localizare de rezerva (LBS sau WiFi) - pana la 100m - 200m (depinde de densitatea de antene GSM / GPRS din zona subiectului monitorizat sau de informatiile publice (SSID, adresa MAC) legate de dispozitivul WiFi din zona: router, Acces Point, WiFi Repeater)
 • permite vizualizarea istoricului deplasarii atunci cand este folosit impreuna cu serviciile de localizare, monitorizare si supraveghere
 • permite vizualizarea vitezei de deplasare a subiectului monitorizat
 • poate fi folosit pentru localizare in timp real pe smartphone, tableta sau PC (desktop sau laptop)
 • ofera multiple alarme (de miscare, de intrare/iesire in/din zone prestabilite, de parasire a unui loc prestabilit, de depasire a pragurilor minime si maxime de viteze permise, de oprire/pornire de pe loc, etc)
 • este dotat atat cu microfon (care ii permite sa fie folosit pentru ascultare / monitorizare audio / spionaj), fara ca subiectul monitorizat sa stie (*)
 • are si un mic difuzor, acesta permitand dispozitivului de localizare sa fie folosit ca un telefon simplificat, cu functiune limitata; localizatorul GPS tip K30 poate fi folosit ca sa apeleze anumite numere de telefon prestabile; permite purtarea unui dialog cu persoana care il monitorizeaza / supravegheaza
 • are un buton multifunctional: 1./ poate transmite semnale de cerere de ajutor (SOS) actre persoanele care il monitorizeaza (alarme prin apelare sau prin transmitere de SMS cu adresa locatiei subiectului monitorizat) ; 2./ poate apela un numar de telefon prestabilit pentru a incepe o convorbire cu acesta din urma
 • localizatorul GPS model K30 este protejat la umezeala (nivel de protectie IP65) si de aceea el functioneaza o perioada destul de lunga de timp chiar si cand se afla intr-o haina purtata pe timp de ploaie. Aparatul se afla intr-o carcasa capsulata ermetic iar peste zona mufei de alimentare se fixeaza destul de ferm si de uniform un dop din cauciuc flexibil, care are menirea de a proteja cat se poate de bine contactele electrice ale conectorului de alimentare
 • consum de curent extrem de mic in regim de save mode/power saving si in cel de hibernare
 • are baterie interna de capacitate medie, de tip litiu-ion
 • poate fi protejat intr-o husa din silicon (inclusa in pachetul standard al localizatorului K-30) care se paote atasa la gatul sau la cureaua / zgarda subiectului monitorizat; poate fi pus in buzunarul sau captusala hainei / gentii subiectului monitorizat
 • poate fi incarcat la orice alimentator care are o mufa micro USB si care furnizeaza tensiunea standard de 5V cu un curent de minim 1A
 • functioneaza cu cartele SIM de dimensiune medie (numite si cartele micro SIM)
 • compatitibil cu retelele GSM / GPRS de frecvente 900 MHz si 1800 MHz (nu functioneaza in banda de frecvente de 2100 MHz si nu este compatibil cu standardele 3G sau 4G)


Dispozitivele pot fi localizate si urmarite online pe calculator sau pe dispozitive mobile (telefon inteligent / smartphone, tableta) utilizand portalul http://gps.WebLocator.eu

Aplicatia mobila pentru smartphone si tablete care ruleaza Android (minim versiunea 4.4) poate fi descarcata si instalata gratuit de la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.weblocator.weblocatorgpstracker sau cautand in Google Play cuvantul cheie "weblocator.eu"

Dispozitivul de localizare va poate oferi live, in timp real, sau prin SMS informatii despre pozitia masinii / ambarcatiunii / subiectului monitorizat.

Puteti instala aplicatia gratuita de localizare si monitorizare prin GPS scanand codul QR de mai josTotodata, localizatorul GPS poate fi folosit impreuna cu softul numit Keelin, specializat in localizarea in timp real, oferind si informatii despre istoric (salveaza traseele) dar si despre alarmele / alertele emise in timpul functionarii. Programul Keelin se poate instala pe dispozitive care folosesc Android sau iOS, putand fi descarcat gratuit din App store si Google Play. Atentie: programul Keelin poate fi descarcat si incarcat gratuit insa folosirea lui presupune ca, in prealabil, sa obtineti de la producatorul sau de la furniozorul aparatului, un cont de monitorizare. Suportul tehnic pentru deschiderea contului si folosirea aplicatiei Keelin se ofera ca serviciu contra-cost, pe baza de factura si contract.


(*) NOTE:

 • costurile aferente cartelei SIM montata in localizatorul GPS K30  vor fi achitate separat, de catre cumparator direct furnizorului de servicii de comunicatii mobile (operatorului GSM/GPRS); cartela GSM nu este inclusa in pachetul de baza al aparatului K30 achizitionat de catre dvs.
 • functionarea localizatorului GPS cu o cartela SIM de la Digi Mobil poate fi imposibila sau limitata pe teritoriul Romaniei, in functie de disponibilitatea operatorului de a lasa deschisa conexiunea la viteze G sau 2G pe frecventele de 900MHz / 1800 MHz (roaming national); aparatul functioneaza fara probleme cu cartele Digi Mobil numai in afara tarii, in roaming (pe frecventele operatorilor locali cu care Digi Mobil are contracte de colaborare, pe frecventele 900MHz si / sau 1800 MHz). GPS trackerul K30 este compatibil cu retelele GSM / GPRS care functioneaza pe frecventele 900MHZ si 1800MHz (la noi in tara este compatibil cu Vodafone, Orange, Telekom), atat in tara cat si in strainatate (in roaming). Localizatorul GPS K30 poate fi urmarit aproape oriunde pe globul pamantesc, singurele limitari fiind date de inexistenta semnalulu GSM, GPRS, GPS dintr-o anumita zona sau lipsa unei harti digitale din zona unde se afla dispozitivul de localizare GPS.
 • unele componente si accesorii care apar in pozele de descriere ale produsului nu sunt incluse in pachetul standard si vor trebui cumparate separat, optional. Intrebati in scris ce contine pachetul de baza pentru care faceti comanda
 • Durata de functionare a localizatorului GPS portabil model K 30 depinde de foarte multi factori (setarile parametrilor functionali, nivelul de semnal GPS si respectiv GSM/GPRS din zonele unde se afla / deplaseaza aparatul, intervalele de timp in care aparatul sta nemiscat, factori de mediu, etc); o durata de lucru mare a bateriei (timp de stand by) se obtine prin activarea functiilor de economisire a energiei consumate (activarea schemelor de saving, lungirea intervalelor de timp de verificare a pozitiei, inchiderea modulului GPS si lasarea doar a modulelor GSM / GPRS sau WiFi active pentru localizarea tip LBS / WiFi). O localizare cu precizie mare presupune si un consum ridicat de energie. Cand folositi un locatizator GPS trebuie sa va ganditi ce doriti mai mult: o localizare precisa sau un timp de functionare cat mai mare intre doua incarcari succesive ale bateriei. Noi va recomandam sa folositi o schema balansata: localizare cu precizie medie si timp de functionare prelungit la fiecare incarcare de acumulator
 • Comprimarea si codarea datelor transmise catre serverul de localizare / monitorizare, etc au ca scop minimizarea si securizarea traficului de date
 • Sistemele de localizare alternative, bazate pe LBS (Location Based Services) si/sau WiFi nu sunt disponibile in toate zonele. Acest sistem de localizare se bazeaza pe identificarea antenelor GSM / GPRS la care este cuplat dispozitivul de localizare prin modulul sau GSM / GPRS sau a adreselor MAC precum si a codurilor SSID caracteristice dispozitivelor WiFi (routere sau access point-uri / repetere / hotspot-uri) . Nu toate retelele de telefonie mobila (GSM) si internet mobil (GPRS) ofera informatii publice privind localizarea antenelor sale si de aceea uneori localizarea prin LBS nu se poate face sau se face incorect. Localizarea alternativa, prin alte metode decat cele folosind semnalele GPS, este o metoda de rezerva, aproximativa, care foloseste de obicei principiul triunghiularizarii, localizarea fiind aproximativa in acest caz. Solutia de localizare aproximativa este totusi de preferat fata de cazul in care nu am putea stii deloc unde se afla subiectul monitorizat (daca aparatul de localizare nu ar stii sa lucreze decat numai cu semnalele GPS iar aceste semnale ar lipsi in locatia respectiva)
 • acuratetea pozitiei de localizare depinde de calitatea semnalelor radio (GSM, GPS, GPRS, WiFi) din zona in care se afla aparatul de localizare
 • pentru a putea folosi aplicatia WebLocator.eu trebuie sa aveti un cont activ deschis in portalul www.WebLocator.eu . Puteti sa va alegeti contra-cost un pachet de urmarire / monitorizare / supraveghere / management flota auto din oferta WebLocator.eu
 • pentru detalii privind pachetele de servicii comerciale si caracteristicile dispozitivelor de urmarire, localizare, monitorizare si supraveghere prin GPS va rugam sa vizitati sectiunea de contact http://weblocator.eu/contact/
 • consumul mediu de trafic de Internet al cartelei SIM este de circa 8 MB - 10 MB lunar (la un interval de actualizare a pozitiei pe harta de 30 secunde - un minut); localizatorul GPS model K30 poate fi setat sa isi actualizeze pozitia pe harta si din 10 in 10 secunde, sau chiar mai des, insa nu este recomandat un astfel de ritm deoarece ar implica un consum inutil de date mobile si de curent de la baterie, informatiile culese fiind de multe ori redundante sau irelevante


Nu folositi aparatura de supraveghere si localizare fara acordul persoanelor monitorizate. Respectati legislatia in vigoare. Daca aveti intrebari sau neclaritati va rugam frumos sa ne contactati in scris sau, mai bine, sa va adresati unui jurist / avocat. Va solicitam sa verificati cadrul legal in vigoare si sa va informati pe siteul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro


NOTA: snurul de legare NU este inclus in pachetul de baza. Localizatorul se livreaza fara snur !


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Localizator GPS portabil, pentru persoane si animale, cu microfon si difuzor incorporat - model K30

 • Producător: Estelle
 • Cod produs: Locator GPS pentru animale si persoane - model K30
 • Disponibilitate: În Stoc
 • 400,00 lei
 • 299,99 lei

 • Fără TVA: 252,10 lei

Produse asemănătoare

Localizator GPS pentru autovehicule, scutere si ambarcatiuni TK-115

Localizator GPS pentru autovehicule, scutere si ambarcatiuni TK-115

Localizatoarele GPS (numite pe scurt AVL) va ajuta sa urmariti in timp real care este pozitia unui vehicul sau ambarcatiuni in orice moment. Monitorizarea GPS s..

249,99 lei 300,00 lei Fără TVA: 210,08 lei

Localizator GPS pentru masini, camioane, TIR, trotinete, motociclete, scooter, ambarcatiuni TK-121-s

Localizator GPS pentru masini, camioane, TIR, trotinete, motociclete, scooter, ambarcatiuni TK-121-s

Localizatorul GPS (numit si GPS tracker sau AVL) va ajuta sa urmariti in timp real care este pozitia unui vehicul sau ambarcatiuni in orice moment. Monitorizare..

249,99 lei 300,00 lei Fără TVA: 210,08 lei

Localizator GPS cu microfon pentru ascultare pentru masini, camioane, TIR, trotinete, motociclete, scooter, ambarcatiuni TK-116

Localizator GPS cu microfon pentru ascultare pentru masini, camioane, TIR, trotinete, motociclete, scooter, ambarcatiuni TK-116

Localizatorul GPS (numit si GPS tracker sau AVL) va ajuta sa urmariti in timp real care este pozitia unui vehicul sau ambarcatiuni in orice moment. Localizatoar..

299,99 lei 540,00 lei Fără TVA: 252,10 lei

Localizator GPS pentru urmarire persoane, animale si bagaje - model GPT15

Localizator GPS pentru urmarire persoane, animale si bagaje - model GPT15

Localizator GPS portabil model GPT15 cu baterie interna independenta, de capacitate mare (1900 mAh). Aparatul de localizare si monitorizare GPS model GPT-15 a..

269,99 lei 400,00 lei Fără TVA: 226,89 lei

Etichete: localizator, GPS, urmarire, supraveghere, monitorizare, locator, animale, persoane, dizabilitati, companie, vanatoare, impotriva furtului, alarma, K30, K 30, avl, google, maps, harta, spionaj, ascuns, dizabilitati, handicap, copii, batrani, bolnav, k-30, keelin, eelink, weblocator, weblocator.eu, weblocator.ro,

Cele mai vândute

Plicuri albe CD din hartie cu fereastra

Plicuri albe CD din hartie cu fereastra

Plicuri din hartie alba cu fereastra circulara transparenta din plastic. ideale pentru pastrarea discurilor optice (CD / DVD / BD R). Permit stocarea discuri..

0,11 lei Fără TVA: 0,10 lei

Folie magnetica format 10x15 cu o fata autoadeziva grosime 0.5 mm - promo minim 1000 coli

Folie magnetica format 10x15 cu o fata autoadeziva grosime 0.5 mm - promo minim 1000 coli

Folie magnetica de format 10 x 15 ( format foto 4R - dimensiuni 102 x 152 mm) si grosime 0.5 mm, tip isotropic, flexibila, cu o fata tratata special cu un adezi..

0,79 lei 1,50 lei Fără TVA: 0,67 lei

Out of Stock
Plicuri transparente pentru 1 CD fara clapa

Plicuri transparente pentru 1 CD fara clapa

Plicuri din plastic transparente pentru 1 disc CD / DVD / BD R, fara clapa de inchidere, ideale pentru pastrarea discurilor optice. Permit stocarea discurilor c..

0,20 lei Fără TVA: 0,17 lei

Out of Stock
DVD-R 4.7GB Kodak inkjet printabil full surface viteza 16x 50bulk

DVD-R 4.7GB Kodak inkjet printabil full surface viteza 16x 50bulk

Discuri blank DVD-R inkjet printabil Kodak de capacitate 4.7GB, single layer in pachet de 50 discuri . Discurile blanc tip DVD-R 4,7 GB purtand marca Kodak pot ..

0,99 lei Fără TVA: 0,84 lei

Folie magnetica format 10 x 15 autoadeziva grosime 0.5 mm (subtire)

Folie magnetica format 10 x 15 autoadeziva grosime 0.5 mm (subtire)

Folie magnetica de format 10 x 15 ( format foto 4R - dimensiuni aproximative 102 x 152 mm / aproximativ egala cu formatul A6) si grosime 0.5 mm, tip isotropic, ..

0,99 lei Fără TVA: 0,84 lei

Out of Stock
CD R80 Kodak printabil inkjet full surface 700 MB 50 discuri bulk - suprafata printabila mata

CD R80 Kodak printabil inkjet full surface 700 MB 50 discuri bulk - suprafata printabila mata

CD R80 KODAK inkjet printabil full surface, 700 MB, 50 bulk. Suprafata alba de printare este mata si are are calitate PREMIUM! Suprafata disponibila pentru prin..

0,99 lei Fără TVA: 0,84 lei

Carcasa CD slim 5.2mm cu tavita neagra si fata transparenta

Carcasa CD slim 5.2mm cu tavita neagra si fata transparenta

Carcasa CD slim 5.2mm cu tavita neagra si fata transparenta.Permite introducerea unei etichete sub fata transparenta.Este o carcasa de calitate superi..

0,99 lei Fără TVA: 0,84 lei

DVD-R 4.7GB printabil inkjet full surface 16x, set 600 discuri

DVD-R 4.7GB printabil inkjet full surface 16x, set 600 discuri

DVD-R 4.7GB inkjet printabil full surface 16x, bulk. Suprafata alba de printare este de tip PREMIUM, pentru imprimari profesionale! Suprafata disponibila pentru..

0,98 lei Fără TVA: 0,83 lei

Carcasa CD slim 5.2mm neagra calitate premium

Carcasa CD slim 5.2mm neagra calitate premium

Carcasa CD slim (grosime 5.2mm) cu tavita neagra si fata transparenta, calitate ridicata / premium, tip "machine packing". Carcasele au un grad de finisare ridi..

0,99 lei Fără TVA: 0,84 lei

Plic CD din hartie cu fereastra - pachet de 100 buc

Plic CD din hartie cu fereastra - pachet de 100 buc

Plicuri din hartie alba cu fereastra circulara transparenta din plastic. ideale pentru pastrarea discurilor optice (CD / DVD / BD R). Permit stocarea discurilor..

0,11 lei Fără TVA: 0,10 lei

DVD-R 4.7GB printabil inkjet full surface 16x, 100 bulk

DVD-R 4.7GB printabil inkjet full surface 16x, 100 bulk

DVD-R 4.7GB inkjet printabil full surface 16x, 100 / bulk. Suprafata disponibila pentru printare este maxima. Avand capacitate de 4.7GB pemite inregistrarea de ..

0,99 lei Fără TVA: 0,84 lei

DVD-R 4.7GB printabil inkjet full surface 16x, 1200 bulk

DVD-R 4.7GB printabil inkjet full surface 16x, 1200 bulk

DVD-R 4.7GB inkjet printabil full surface 16x, 1200 discuri ambalate cate 100 bucati in bulk. Suprafata alba de printare este de tip PREMIUM, pentru imprimari p..

0,97 lei Fără TVA: 0,82 lei

Recent adăugate

Carcasa memorie stick USB cu suport din spuma (foam) decupata, transparenta (clear), cu inchidere magnetica, calitate premium

Carcasa memorie stick USB cu suport din spuma (foam) decupata, transparenta (clear), cu inchidere magnetica, calitate premium

Cutie din plastic pentru un stick de memorie USB, cu suport din spuma (foam), cu decupaj in insertia din spuma (care se ajusteaza pentru stick-ul USB), cu inchi..

3,99 lei Fără TVA: 3,36 lei

Cartus toner compatibil Brother TN3480 (tn-3480), capacitate 8000 pagini (capacitate extinsa fata de TN3430)

Cartus toner compatibil Brother TN3480 (tn-3480), capacitate 8000 pagini (capacitate extinsa fata de TN3430)

Cartus toner compatibil imprimanta Brother TN3480 (TN-3480). Acest cartus inlocuieste si cartusul TN3430 (adica puteti inlocui cartusul TN-3430, cel de capacita..

34,99 lei 69,99 lei Fără TVA: 29,41 lei

Drum unit compatibil Brother DR-3400 (DR3400) unitate optica (cilindru) pentru cartusele TN3480, TN3430, TN3410

Drum unit compatibil Brother DR-3400 (DR3400) unitate optica (cilindru) pentru cartusele TN3480, TN3430, TN3410

Unitate optica (cilidru) compatibil DR-3400 (DR3400) - drum unit pentru imprimantele Brother care folosesc cartusele de toner din TN3480 (tn-3480) ,  TN343..

39,99 lei 69,99 lei Fără TVA: 33,61 lei

DVD-R 4.7GB inkjet full printabil viteza 16x, pachet 100 discuri, MediaRange

DVD-R 4.7GB inkjet full printabil viteza 16x, pachet 100 discuri, MediaRange

Discuri blank DVD-R inkjet printabil Media Range de capacitate 4.7GB, single layer in pachet de 100 discuri . Discurile blanc tip DVD-R 4,7 GB purtand marca Med..

0,99 lei Fără TVA: 0,84 lei

Cerneala neagra (black) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac picurator

Cerneala neagra (black) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac picurator

Cerneala black (negru) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca Ag..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Cerneala galben (yellow) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac picurator

Cerneala galben (yellow) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac picurator

Cerneala yellow (galben) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca ..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Cerneala rosie (magenta) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac cu picurator

Cerneala rosie (magenta) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac cu picurator

Cerneala magenta (rosu) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca ..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Cerneala albastra (cyan) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac cu picurator

Cerneala albastra (cyan) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac cu picurator

Cerneala cyan (albastru) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca ..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Cerneala neagra (black) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala neagra (black) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala black (negru) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca Ag..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Cerneala galben (yellow) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala galben (yellow) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala yellow (galben) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca ..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Cerneala rosie (magenta) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala rosie (magenta) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala magenta (rosu) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca A..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Cerneala albastra (cyan) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala albastra (cyan) universala, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala cyan (albastru) universala pentru orice imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Ricoh. Cerneala este produsa si comercializata sub marca ..

9,99 lei Fără TVA: 8,40 lei

Alimentator - incarcator laptop Acer 19V 6.63A 120W 5.5mm x 1.7mm

Alimentator - incarcator laptop Acer 19V 6.63A 120W 5.5mm x 1.7mm

Alimentator laptop ACER compatibil cu diverse modele din seriile Aspire, Iconia, Extensa, TravelMate, Ferrari, eMachines, AcerNote. Incarcatorul de acumulator a..

99,99 lei Fără TVA: 84,03 lei

Alimentator-incarcator pentru tableta 12V, 3.33A, 40W, mufa 2.5mm x 0.7mm

Alimentator-incarcator pentru tableta 12V, 3.33A, 40W, mufa 2.5mm x 0.7mm

Alimentator (incarcator de acumulator) pentru tablete cu conector subtire, cilindric, diametru exterior 2.5mm, diametru interior 0.7mm. Tensiunea de alimenta..

49,99 lei Fără TVA: 42,01 lei

Set de 6 culori cerneala de SUBLIMARE Agfa Photo in flacoane de cate 100ml - black cyan magenta yellow light cyan si light magenta (negru albastru rosu galben bleu si roz)

Set de 6 culori cerneala de SUBLIMARE Agfa Photo in flacoane de cate 100ml - black cyan magenta yellow light cyan si light magenta (negru albastru rosu galben bleu si roz)

Set de 6 culori de cerneala pentru sublimare marca Agfa Photo, ambalate in sticle de cate 100ml (sublimation ink).Pachetul de refill contine 6 culori de cerneal..

99,99 lei Fără TVA: 84,03 lei

Cerneala de Sublimare light magenta / roz (LM) Agfa Photo in flacon de 100ml

Cerneala de Sublimare light magenta / roz (LM) Agfa Photo in flacon de 100ml

Cerneala light magenta (roz, LM) pentru sublimare marca Agfa Photo, ambalata in sticla de 100ml (sublimation ink).Sticluta de cerneala este prevazuta cu sistem ..

24,99 lei Fără TVA: 21,00 lei

Cerneala de Sublimare light cyan / turcoaz / bleu (LC) Agfa Photo in flacon de 100ml

Cerneala de Sublimare light cyan / turcoaz / bleu (LC) Agfa Photo in flacon de 100ml

Cerneala light cyan(turcoaz, LC) pentru sublimare marca Agfa Photo, ambalata in sticla de 100ml (sublimation ink).Sticluta de cerneala este prevazuta cu sistem ..

24,99 lei Fără TVA: 21,00 lei

Cartus toner compatibil HP CF230X (230X, 30X) si Canon CRG-051H (CRG051H, 51H) cu chip inclus

Cartus toner compatibil HP CF230X (230X, 30X) si Canon CRG-051H (CRG051H, 51H) cu chip inclus

Cartus toner compatibil HP CF230X (XL) Canon CRG-051 H. Cod prescurtat HP 30X sau 230X , Canon CRG 051H / CRG051H / Canon 51H / 051H Cartus toner de capacita..

24,99 lei 49,99 lei Fără TVA: 21,00 lei

Cartus toner compatibil HP CF226X (226X, 26X) si Canon CRG-052H (CRG052H, 52H), cu chip inclus

Cartus toner compatibil HP CF226X (226X, 26X) si Canon CRG-052H (CRG052H, 52H), cu chip inclus

Cartus toner compatibil HP CF226X (XL) Canon CRG-052 H. Cod prescurtat HP 26X sau 226X , Canon CRG 052H / CRG052H / Canon 52H / 052H Cartus toner de cap..

44,99 lei 49,99 lei Fără TVA: 37,81 lei

Drum unit compatibil Brother DR-2401 (DR2401) unitate optica (cilindru) 12.000 pagini pentru cartusele TN2421 (TN-2421) si TN2411 (TN-2411)

Drum unit compatibil Brother DR-2401 (DR2401) unitate optica (cilindru) 12.000 pagini pentru cartusele TN2421 (TN-2421) si TN2411 (TN-2411)

Unitate optica (cilidru) compatibil DR-2401 (DR2401) - drum unit pentru imprimantele Brother care folosesc cartusele de toner din seriile  TN2421 (tn-..

33,99 lei 34,99 lei Fără TVA: 28,57 lei

Drum unit compatibil HP CF219A si Canon CRG-049 unitate optica (cilindru) 12.000 pagini pentru cartuse HP CF217A, CF217X si Canon CRG-047, CRG-047H, MFP M102 A/W M130 A/FN/FW/NW M132 NW/A/FN/FW M104 A/W Canon MF112 MF113W LBP112 LBP113W

Drum unit compatibil HP CF219A si Canon CRG-049 unitate optica (cilindru) 12.000 pagini pentru cartuse HP CF217A, CF217X si Canon CRG-047, CRG-047H, MFP M102 A/W M130 A/FN/FW/NW M132 NW/A/FN/FW M104 A/W Canon MF112 MF113W LBP112 LBP113W

Unitate optica (cilidru) compatibil HP CF219A si Canon CRG-049- drum unit model compatibil  HP CF219A si Canon CRG-049 , pentru imprimantele ..

29,99 lei 34,99 lei Fără TVA: 25,21 lei

Drum unit compatibil Brother DR-1000, DR-1020, DR-1030, DR-1035, DR-1040, DR-1050, DR-1060, DR-1070, DR-1075, DR-1090 unitate optica (cilindru) 10.000 pagini pentru TN1030, TN1090, TN1050, TN1000

Drum unit compatibil Brother DR-1000, DR-1020, DR-1030, DR-1035, DR-1040, DR-1050, DR-1060, DR-1070, DR-1075, DR-1090 unitate optica (cilindru) 10.000 pagini pentru TN1030, TN1090, TN1050, TN1000

Unitate optica (cilidru) DR-1000, DR-1020, DR-1030, DR-1035, DR-1040, DR-1050, DR-1060, DR-1070, DR-1075, DR-1090 - drum unit pentru imprimantele Brother care f..

24,99 lei 29,99 lei Fără TVA: 21,00 lei

Cartus toner compatibil HP CF244X , 44X , CF244 XL - capacitate extinsa - 1800 pagini

Cartus toner compatibil HP CF244X , 44X , CF244 XL - capacitate extinsa - 1800 pagini

Cartus toner compatibil HP CF244X . Cod prescurtat HP 44X sau 244XL (capacitate extinsa)Capacitate de imprimare: aproximativ 1800 pagin..

34,99 lei 39,99 lei Fără TVA: 29,41 lei

Cartus toner compatibil HP CF283X si Canon CRG737H pentru HP M125, M126, M127, M128, M201, M225, M201, M225, Canon MF 211 , MF212 , MF216 , MF217 , MF226 , MF229

Cartus toner compatibil HP CF283X si Canon CRG737H pentru HP M125, M126, M127, M128, M201, M225, M201, M225, Canon MF 211 , MF212 , MF216 , MF217 , MF226 , MF229

Cartus toner compatibil HP CF283X (XL) Canon CRG-737 H. Cod prescurtat HP 83X , Canon CRG 737H Cartus toner compatibil Canon CRG137 , CRG337, CRG737. Cod pre..

26,99 lei 34,99 lei Fără TVA: 22,68 lei

Preturi de importator

Banda adeziva transparenta - rola 48 mm x 60 metri (48x60) / 48 mm x 66 yarzi

Banda adeziva transparenta - rola 48 mm x 60 metri (48x60) / 48 mm x 66 yarzi

Banda adeziva transparenta (clear) 48 x 60Lungime: 66 yarzi = 60 metriLatime: 48 mmCuloare: transparent (clear)..

5,99 lei Ex Tax: 5,04 lei

CD R80 estelle 10 cakebox

CD R80 estelle 10 cakebox

CD R80 estelle 10 cakebox. Calitate maxima la cel mai bun pret din Romania. Garantat cel mai bun pret! Pretul afisat este unitar, pentru un singur disc. Come..

0,65 lei Ex Tax: 0,55 lei

Hartie foto 3R (9 x 13) super lucioasa 180g - pachet 50 de coli

Hartie foto 3R (9 x 13) super lucioasa 180g - pachet 50 de coli

Hartie foto super lucioasa (high glossy) format 3R (9cm x 13cm) pentru imprimare fotografii direct in imprimantele inkjet . Colile de hartie sunt produse si tai..

3,99 lei Ex Tax: 3,36 lei

Cartus compatibil Canon CLI-521 culoare cyan, albastru

Cartus compatibil Canon CLI-521 culoare cyan, albastru

Cartus cerneala compatibil Canon cod CLI-521, culoare cyan / albastru. Compatibil cu urmatoarele modele de imprimanta Canon: PIXMA MP540, PIXMA MP550, PIX..

7,14 lei Ex Tax: 6,00 lei

CD R80 extreme 10 sleeve

CD R80 extreme 10 sleeve

CD R80 extreme 10 sleeve (discuri tip CD ambalate in plicuri de hartie individuale). Calitate maxima la cel mai bun pret din Romania. Garantat cel mai bun pret!..

1,19 lei Ex Tax: 1,00 lei

Cerneala albastra (cyan) compatibila HP, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala albastra (cyan) compatibila HP, marca Agfa Photo in flacon de 100ml cu capac normal

Cerneala cyan (albastru) pentru imprimante HP marca Agfa Photo, ambalate in sticla de 100ml (dye ink).Cerneala Agfa pentru imprimante inkjet HP desktop este com..

9,99 lei Ex Tax: 8,40 lei

Alimentator - incarcator laptop Fujitsu Siemens 20V 3.25A 65W 5.5mm*2.5mm

Alimentator - incarcator laptop Fujitsu Siemens 20V 3.25A 65W 5.5mm*2.5mm

Alimentator (incarcator) laptop FUJITSU SIEMENS compatibil de asemenea si cu diverse modele de laptopuri Toshiba, Acer, Asus, Liteon, Compaq,  HP, Delta, F..

80,00 lei Ex Tax: 67,23 lei

BD R 50GB printabil dual layer inkjet full surface carcasa slim

BD R 50GB printabil dual layer inkjet full surface carcasa slim

Blu Ray BD R 50GB dual layer inkjet printabil full surface. Suprafata disponibila pentru printare este maxima. Avand capacitate de 50GB pemite inregistrarea de ..

14,99 lei Ex Tax: 12,60 lei

BD-R 25GB ESTELLE pachet promo

BD-R 25GB ESTELLE pachet promo

Blu Ray BD-R 25GB marca ESTELLE, viteza maxima de scriere 6x. Avand capacitatea maxima de stocare de 25GB pemite inregistrarea de filme HD si jocuri / video HD ..

1,76 lei Ex Tax: 1,48 lei

Folie magnetica format 10 x 15 autoadeziva grosime 1 mm (groasa)

Folie magnetica format 10 x 15 autoadeziva grosime 1 mm (groasa)

Folie magnetica de format 10 x 15 ( format foto 4R - dimensiuni 102 x 152 mm / aproximativ egala cu formatul A6) si grosime 1mm, tip isotropic, flexibila, cu o ..

1,99 lei Ex Tax: 1,68 lei

Hartie foto 4R (10 x 15) super lucioasa 210g - pachet 50 de coli

Hartie foto 4R (10 x 15) super lucioasa 210g - pachet 50 de coli

Hartie foto super lucioasa (high glossy) format 4R (10cm x 15cm) pentru imprimare fotografii direct in imprimantele inkjet. Colile de hartie sunt produse si tai..

6,49 lei 6,79 lei Ex Tax: 5,46 lei

Localizator GPS portabil, pentru persoane si animale, cu microfon si difuzor incorporat - model K30

Localizator GPS portabil, pentru persoane si animale, cu microfon si difuzor incorporat - model K30

Mini localizator GPS portabil, model K30, cu baterie interna reincarcabila (acumulator) de capacitate medie (450 mAh), greutate si dimensiuni  extrem d..

299,99 lei 400,00 lei Ex Tax: 252,10 lei

Product Tags